BLOG

Instagram Reels Shopping: Bilmeniz Gereken Her Şey

Instagram Reels Shopping: Bilmeniz Gereken Her Şey

Instagram Reels Alışverişi Nedir?

Instagram Reels , viral video kliplerden müziğe ayarlanmış kısa filmlerin evi olan TikTok'a Instagram'ın cevabıdır .

Bu en son güncellemeyle, işletmeler ve içerik oluşturucular artık bir Reels oluşturduklarında ürünleri etiketleyebilir ve bu da onları tamamen satın alınabilir hale getirebilir.

Instagram Reels alışverişine başlamaya hazır mısınız? İşte bilmeniz gereken her şey:

Reels Alışveriş, Instagram uygulamasında ürünleri keşfetmenin ve alışveriş yapmanın yeni bir yoludur.

Tüm dünyada kullanıma sunulan bu yeni güncelleme sayesinde, izleyiciler artık satın almak, kaydetmek veya öne çıkan ürünler hakkında daha fazla bilgi edinmek için "Ürünleri Görüntüle" düğmesini seçebilirler.

Instagram ödeme sayfasının etkin olduğu markalar için , ABD'deki kullanıcılar Instagram uygulamasından çıkmadan ürün satın alabilecekler.

Ek olarak, içerik oluşturucular artık Instagram'ın mevcut İçerik Oluşturuculardan Alışveriş teklifini temel alarak, İş ortağı markalarının ürünlerini Reels'da etiketleyebilecek .

Instagram ayrıca , Reels için yeni markalı içerik araçları sundu , böylece içerik oluşturucular bir işletme veya markayla ortak çalıştıklarını göstermek için "Markalı İçerik" etiketi ekleyebilir.

FTC'ye göre , markalı içerik araçları, sponsorlu bir Instagram gönderisinin açık bir şekilde ifşa edilmesi için her zaman yeterli değildir, ancak başlamak için harika bir yerdir.

Reels'te alışveriş , TikTok'un Shopify ortaklığından hemen ardından kızışıyor. - TikTok'un 2021'de e-ticarette büyük hamleler yapacağına kesin bir işareti olduğunu gösteriyor.

Shopify'ın Ürün Başkan Yardımcısı Satish Kanwar'a göre, ortaklık, Shopify'ın satıcılarının TikTok'un daha genç kitlesine ulaşmasını ve satışları artırmasını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Kanwar , TechCrunch ile yaptığı röportajda "TikTok, yalnızca ABD'de 100 milyondan fazla yüksek etkileşimde bulunan kullanıcısı ile dünyanın en hızlı büyüyen eğlence platformlarından biridir" dedi .

Ancak Instagram, 2018'de Instagram Alışveriş'i tanıttığından beri sosyal e-ticaret ile başı çekiyor.

Kullanıcılar artık ürünleri doğrudan uygulamanın hemen hemen her bölümünden görüntüleyebilir ve satın alabilir: Instagram besleme gönderileri, Instagram Hikayeleri, Instagram Canlı, IGTV ve Reels.

 
Bu Gönderiyi Paylaş:

Blog Yorumları

Bu makaleye ilk yorumu siz yapın.

Makale ile alakalı aklınıza takılan sorularınızı paylaşın.

infoCreated with Sketch. Yorum yapan her okur, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.
(E-Posta ve Telefon numaranız paylaşılmamaktadır.)
Mesaj Gönder